Underhållning

Kärlek sökes

En föreställning om det viktiga i livet; kärlek. Om lycklig kärlek och mindre lyckad. Om att bli lämnad, jakten på något nytt och allt där emellan. Konkurrens och vardagsflykt, sanningar och lögner. Igenkänningshumor och melankoli blandat med varma låtar. En enaktare som passar bra innan middagen, till fördrinken eller som lunchteater.

Skådespelare: Jesper Bromark, Frida K Eriksson, Lisa Lexfors
Musiker: Matti Norlin
Text: Frida K Eriksson och ensemblen
Regi: Urban Bergsten

Föreställningslängd: 50 minuter
Pris: 20 000 kr

 

Högt Spel.
Fredrik van der Faart, herrgårdens pompöse ägare har bjudit in till en sista måltid. Han har något viktigt att berätta för sina middagsgäster och sin personal. Något som hans speltokiga dotter Elinor verkar se fram emot med förväntan. Men under middagen ändras förutsättningarna. Varför blir den historieintresserade Hovmästaren plötsligt så arg? Vad är det som skrämmer den kärlekskranka Servitrisen? Och vem har fått Trädgårdsmästaren att börja supa?

Plötsligt befinner ni er mitt i handlingen med intriger, onda rykten och en historia som byter riktning när ni minst anar det. Är det kanske du och dina bordsgrannar som hittar den sista pusselbiten i upplösningen av kvällens drama?!

Skådespelare:  Jesper Bromark, Frida K Eriksson, Lisa Lexfors, Daniel Epstein och Magnus Wikholm
Manus: Frida K Eriksson och Robert Weitz
Gruppstorlek: 15-80 pers

Längd: ca 3 h. Avnjutes lämpligen i samband med en trerätters middag.
Pris: 26 000 kr

 

Stockholms Teateria AB, Winborgs väg 23, 131 60 Nacka, 073/642 32 34, info@teaterian.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *