Medarbetare

Frida K Eriksson

Frida startade Teaterian 2011 och driver företaget. Frida frilansar även som skådespelare inom teater, film, tv och utbildningar. Hon är också musiker, spelar fiol och sjunger med folkmusikbandet Skrömta. Hon skriver manus, låttexter, musik, regisserar och producerar.

Daniel Epstein

Skådespelare/ textförfattare. Daniel har lämnat arbetsplatser som Dramaten och Stadsteatern bakom sig och fokuserar nu på att spela för företag. Bland annat jobbar han mycket med caseträning för chefer och har ett oräkneligt antal ”svåra samtal” bakom sig. Daniel var med och startade den musikdramatiska ensemblen Romeo & Julia Kören på Dramaten, vilken han turnerade världen runt med under 15 års tid. Han översätter även musikaler, skriver sångtexter och lagar världens godaste Janssons frestelse.

Lisa Lexfors

Skådespelare/ manusförfattare. Lisa frilansar och jobbar med flera olika grupper i företagssammanhang. Hon är också med i humorgruppen Åkes Flickor som bl.a. spelat krogshower på Mosebacke och har spelat fars på Fredriksdalsteatern. Hon har också gjort roller i bl.a. ”Solsidan” och ”Fredag hela veckan” samt varit med i Allsång på Skansen.  Tidigare har Lisa jobbat tillsammans med Frida i Teater Komandiva.

Matti Norlin

Matti är en mångsidig spelman med rötterna i Ångermanland och rock´n´roll. Han är främst gitarrist men spelar och komponerar även för nyckelharpa, vevlira, banjo, fiol och dragspel. Genom åren har Matti jobbat inom varierande musikstilar som hårdrock, storbandsjazz, fusion, folkmusik, rock- och bluesband. Han har även varit med i flera teaterproduktioner, tex Loranga, Masarin och Dartanjang med Teater Komandiva och Medeltidsmysteriet med Baggen &Brinken.

Stockholms Teateria AB, Winborgs väg 23, 131 60 Nacka, 073/642 32 34, info@teaterian.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *